Ghete Fotbal Copii Adidas Predator 19.1 FG

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Controlează mingea așa cum nu ai mai făcut-o până acum cu ghetele de fotbal pentru copii adidas Predator 19.1 FG. Conceput special pentru suprafețele tari cu gazon natural, acest model folosește tehnologiile lightweight Primeknit și Controlskin în partea superioară pentru un control mai precis al mingii.

339,00 lei350,00 lei

Descriere

Dacă rolul tău în teren anulează tacticile adversarilor, atunci ești pregătit pentru modelul Predator. Create pentru a oferi precizie pe suprafețele tari cu iarbă naturală, designul oferă mici detalii care sunt inspirate din modelele anterioare Predator pentru a păstra natura agresivă a ghetelor.

Partea superioară a acestor ghete este realizată dintr-un material foarte ușor Primeknit pentru o potrivire perfectă de la călcâie la vârfurile degetelor. Același material este folosit și la gulerul stretch Sockfit pentru ca acesta să se expandeze odată cu forma piciorului tău și să le poți încălța rapid. În același timp, o curbă anatomică imită forma călcâiului pentru o închidere securizată. Designul agresiv Controlskin din partea superioară asigură o priză mai bună și îmbunătățește controlul astfel încât mingea să-ți rămână lipită de picior în orice condiții.

Concepută pentru performanță maximă pe terenurile cu gazon tare, configurația crampoanelor hibrid amplifică rotația și tracțiunea. Talpa Controlframe dispune de straturi injectate cu poliamidă pentru stabilitate sporită la viteze mari.

Caracteristici

  • Purtate de profesioniști ca Aymeric Laporte sau Manuel Neuer
  • Gulerul șosetei este făcut din material Primeknit pentru o încălțare rapidă și confortabilă
  • Control îmbunătățit al mingii datorită părții superioare cu tehnologie textilă Controlskin
  • Talpă Controlframe turnată prin injecție pentru a stabiliza mișcările rapide
  • Crampoane hibrid amplifică tracțiunea rotațională și aderența pe terenurile tari cu iarbă naturală

Informații suplimentare

Ghete pentru

Copii

Model

Suprafata Teren

Ghete Fotbal Copii Adidas Predator 19.1 FG