Ghete de fotbal Adidas X 17.1 SG 1734

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Ghetele adidas X 17.1 SG sunt concepute special pentru creatorul care caută viteză. Parte a pachetului Skystalker, acest model este complet regândit pentru a-ți îmbunătăți accelerarea pe suprafețe cu iarbă naturală moi, ude și noroioase.

389,00 lei

Descriere

Reconcepute pentru a obține o siluetă curată, ghetele Adidas X 17.1 SG sunt ideale pentru creatorul care caută un nivel superior de viteză pe teren.

Partea superioară a acestui model este realizată dintr-o bucată Techfit care comprimă, nefiind necesară o purtare îndelungata până ca ghetele să ia forma piciorului tău. Exteriorul speed skin a fost și el îmbunătățit pentru a crea un aspect neted și lucios. Pe partea superioară sunt și inserațiile NSG (Non-Stop-Grip) care te ajută să obții o priză mai bună la minge în condiții de vreme uscată sau ploioasă.

Căptușeala interioară a călcâiului modelului X îți ține piciorul fixat în loc, oferindu-ți mai multă stabilitate în momentele în care schimbi brusc direcția de alergare. Talpa Sprinframe îți îmbunătățește accelerația, fiind foarte ușoară și perfect adapatată terenurilor ude, moi și noroiase.

Atenție: Pentru o potrivire perfectă, producătorul recomandă să comanzi o mărime cu o jumătate de număr mai mare pentru întreaga gamă adidas X.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Barbati

Model

Suprafata Teren

Ghete de fotbal Adidas X 17.1 SG 1734

SKU 1734 Category