Prezentul regulament reprezinta termenii si conditiile de utilizare a site-ului https:13ghete.ro. Comenzile plasate pe acest site trebuie sa fie in acord cu acest Regulament si cu legislatia aplicabila in vigoare.

1. INTRODUCERE

13 Ghete Colorate S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Sectorul 3, adresa: Aleea Barajul Lotru, Nr.11, Parter, Camera NR.1, Bloc M4A1, Scara 1, Ap. 4, inregistrata in Oficiul Registrului Comertului de pe Langa Tribunalul Bucuresti, sub Cod Unic de Inregistrare (CUI) 39770153, faciliteaza achizitionarea de de produse prin intermediul retelei de Internet – prin magazinul online https://13ghete.ro (MAGAZIN ONLINE). Administratorul datelor personale ale clientilor 13ghete.ro este societatea 13 Ghete Colorate S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Sectorul 3, adresa: Aleea Barajul Lotru, Nr.11, Parter, Camera NR.1, Bloc M4A1, Scara 1, Ap. 4.

Prezentul Regulament se adresseaza tuturor utilizatorilor Magazinului Online si stabileste principiile de realizare a inregistrarilor si de folosire a contului de Magazin Online, principiile de rezervare online a produselor disponibile in MAGAZINUL ONLINE („PRODUSE” sau „PRODUS”), de plasare de comenzi si principiul incheierii contractelor de vanzare a PRODUSELOR.

Vizitatorii pot accesa Regulamentul de utilizator al MAGAZINULUI ONLINE, in orice moment, apasand pe linkul „Termeni si Conditii” aflat pe pagina web a MAGAZINULUI ONLINE. Acesta se va afla la adresa https://13ghete.ro/termene-si-conditii/.

Detaliile despre PRODUSELE din MAGAZINUL ONLINE (preturi, descrieri, poze) constituie o invitatie la incheierea de contracte de vanzare in sensul legilor in vigoare.

PRODUSELE din MAGAZINUL ONLINE sunt prezentate in mod detaliat. Pagina web contine informatii detaliate despre proprietatile PRODUSELOR, pretul lor, materialul din care sunt realizate, etc.

Fotografiile si prezentarile PRODUSELOR au scop prezentarea PRODUSELOR cat mai concret posibil.

2. REGULILE DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ONLINE SI DE INCHEIERE A CONTRACTELOR DE VANZARE A PRODUSELOR

 • 13 Ghete Colorate S.R.L. faciliteaza incheierea de contracte de vanzare a PRODUSELOR prin intermediul Internetului si presteaza o serie de servicii prevazute in Regulamentul de fata.
 • Contractul de vanzare a PRODUSELOR se incheie intre utilizatorul website-ului (CLIENT) si 13 Ghete Colorate S.R.L. cu sediul in Bucuresti.
 • Pentru utilizarea MAGAZINULUI ONLINE este necesara cunoasterea acestui regulament si acceptarea sa.
 • Detaliile furnizate de CLIENT in timpul efectuarii comenzii trebuie sa fie reale, actuale si exacte. 13 Ghete Colorate S.R.L. is rezerva dreptul de a refuza comanda, in cazul in care datele furnizate nu sunt exacter si fac imposibila efectuarea comenzii. Inainte de a refuza efectuarea comenzii 13 Ghete Colorate S.R.L. va incerca sa il contacteze pe CLIENT pentur a stabili detaliile necesare pentru a face posibila realizarea tranzactiei.
 • MAGAZINUL ONLINE ia toate masurile tehnice si administrative posbile pentru a proteja datele personale ale CLIENTILOR si mai ales de a preveni folosirea neautorizata a datelor personale furnizare in timpul inregistrarii.

CLIENTUL care utilizeaza MAGAZINUL ONLINE are urmatoarele obligatii:

 1. de a nu furniza si transmite informatii interzise prin lege
 2. de a utiliza MAGAZINUL ONLINE conform termenilor si contiilor
 3. de a nu plasa informatii comerciale incorecte in cadrul MAGAZINULUI ONLINE
 4. de a utiliza MAGAZINUL ONLINE intr-un mod prin care sa nu creeze inconveniente pentru alti CLIENTI sau pentru Administratorul MAGAZINULUI ONLINE
 5. de a folosi detaliile aflate in paginile magazinului in scop personal.

3.INCHEIEREA CONTRACTELOR DE VANZARE

1. MAGAZINUL ONLINE faciliteaza efectuarea comenzilor de PRODUSE dupa cum urmeaza:

 • pe pagina web a MAGAZINULUI ONLINE, urmand procedura de plasare a comenzilor.
 • telefonic, prin numarul de telefon afisat pe website in sectiunea Contact
 • prin email, folosind adresa de email: contact@13ghete.ro

2. MAGAZINUL ONLINE primeste comenzile efectuate online, non-stop. Comenzile plasate prin telefon sau email sunt primite in zilele lucratoare intre orele 10 – 16. Comenzile efectuate in zilele libere sau de sarbatori vor fi prelucrate in aprox. 2 zile de la data plasarii comenzi.

3. CLIENTUL are posibiliatea de a plasa o comanda fara a-si inregistra datele personale in baza de date a MAGAZINULUI ONLINE

4. Pentru a efectua o comanda se aleg PRODUSELE din MAGAZINUL ONLINE, cantitare, marime, culoare, apoi apasati pe „COS” si continua procedura alegand una din diferitele optiuni de plata.

5. Pana la momentul confirmarii comenzii cu tasta „Trimite Comanda” CLIENTUL are posibilitatea de a face modificari PRODUSELOR aflate in Cos, precum si datelor de livrare si de facturare. Confirmarea comenzii de catre CLIENT, prin tasta „Finalizeaza Comanda”, este echivalenta cu acceptarea obligatiei de a achita contravaloarea PRODUSELOR, lucru despre care CLIENTUL este informat direct, inainte de confirmarea comenzii.

6. Confirmarea de catre CLIENT a comenzii conform pct. 5 reprezinta oferta transmisa de CLIENT catre 13 Ghete Colorate S.R.L., de a incheia contractul de vanzare, conform continutului comenzii si Regulamentului.

7. Dupa plasarea comenzii conform pct. 5, CLIENTUL primeste la adresa de email indicata, un mesaj cu detaliile tranzactiei: cantitatea, contravaloarea PRODUSELOR comandate, precum si datele de contact ale CLIENTULUI si MAGAZINULUI ONLINE. Aceast mesaj reprezinta o confirmare ca MAGAZINUL ONLINE a primit oferta de achizitie din partea CLIENTULUI.

8. MAGAZINUL ONLINE transmite confirmarea acceptului sau refuzul de a procesa comanda CLIENTULUI prin intermediul adresei de email indicata sau telefonic. Dupa primirea confirmarii de mai sus se ajunge la incheierea contractului de vanzare a PRODUSELOR, intre 13 GHETE COLORATE S.R.L. si CLIENT.

9. Contractul de vanzare se incheie in limba romana, avand drept continut prezentul Regulament.

10. CLIENTUL poate renunta la comanda, daca nu a primit de la MAGAZINUL ONLINE confirmarea ofertei de achizitie. Prentru a grabi acest proces CLIENTUL trebuie sa contacteze urgent MAGAZINUL ONLINE – prin telefon sau email.