Echipa 13Ghete.ro a conceput acest site din dorința de a oferi atât pasionaților de fotbal cât și profesioniștilor ghete de fotbal de calitate, originale, la cele mai bune prețuri de pe piață.

Cum misiunea noastră este să obținem întotdeauna cele mai mici prețuri posibile de la partenerii noștri internaționali, este posibil ca modelele expuse să nu fie întotdeauna disponibile în toate mărimile. Însă sperăm că tu îți vei găsi mereu un model perfect pentru tine 🙂

13Ghete.ro distribuie rapid și sigur branduri cunoscute ca Adidas, Nike, New Balance, Puma sau Mizuno, venind în sprijinul tuturor jucătorilor, fie amatori sau profesioniști, care vor să cumpere cu ușurință ghete de fotbal de pe mobil, tabletă sau computer.

Oferim ghete de fotbal pentru toate suprafețele. De pe 13Ghete.ro poți cumpăra online ghete de fotbal pentru iarbă (ghete turnate), ghete de fotbal pentru teren sintetic (gazon artificial), ghete de fotbal pentru iarbă umedă, și ghete de fotbal pentru sală (indoor). De asemenea, avem și ghete de fotbal pentru copii sau juniori.