Ghete de fotbal Adidas X 17.1 FG 1627

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Concepute pentru creatorul care caută viteză și parte din pachetul Deadly Strike, ghetele de fotbal Adidas X 17.1 FG au fost regândite radical pentru a-ți îmbunătăți accelerația pe terenurile tari cu iarbă naturală.

419,00 lei

Descriere

Reconcepute pentru a obține o siluetă curată, modelul Adidas X 17.1 FG este ideal pentru creatorul care caută să dezlănțuie un nivel nou de viteză pe gazon.

Partea superioară este realizată dintr-o bucată Techfit care comprimă, astfel gheata va lua forma piciorului tău încă de la primul meci. Exteriorul speed skin al ghetelor a fost la rândul lui actualizat pentru a obține un aspect neted și lucios. Partea superioară te ajută și să obții o priză mai bună și consintentă la minge în condiții de vreme ploioasă sau uscată datorită stratului NSG (Non-Stop-Grip).

Atunci când schimbi subit direcția de alergare, căptușeala interioară a călcâiului modelului X asigură că piciorul este bine fixat în loc, oferindu-ți mai multă stabilitate. Talpa Sprinframe îmbunătățește accelerația, fiind foarte ușoară și adapatată perfect gazoanelor naturale tari.

Atenție: Pentru o potrivire perfectă, producătorul recomandă să comanzi o mărime cu o jumătate de număr mai mare pentru întreaga gamă Adidas X.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Barbati

Model

Suprafata Teren

Ghete de fotbal Adidas X 17.1 FG 1627

SKU 1627 Category