Ghete de fotbal Adidas Ace 17.1 Primeknit FG 821

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Parte din pachetul Red Limit, ghetele de fotbal adidas ACE 17.1 Primeknit FG dispun de o serie de caracteristici concepute special pentru jucătorii care vor să dicteze ritmul jocului.

449,00 lei

Golește

Descriere

Adidas ACE 17.1 Primeknit FG oferă un șut precis și o priză mai bună, asftel încât să fii în centrul atenției. Cu ajutorul tehnologiei Primeknit, aceste ghete elite combină o parte superioară reconcepută și o șosetă Purecontrol pentru extra stabilitate.

O peliculă ultrasubțire este folosită pentru a ține apa afară, în vreme ce potrivirea cu compresie Purecut optimizează stabilitatea, fixând piciorul și astfel aducându-te mai aproape de minge.

Partea tricotată suprioară este gândită atât pentru a te simți mai confortabil, cât și ca un strat care oferă o atingere mai fermă și îmbunătățește precizia.

Tehnologia adidas NSG (Non Stop Grip) prezentă pe întreaga parte superioară îmbunătățește atingera mingii în orice condiții meteo, ceea ce înseamnă că nu vei pierde niciodată controlul, indiferent de situația în care te afli.

Informații suplimentare

Model

Suprafata Teren

Ghete de fotbal Adidas Ace 17.1 Primeknit FG 821

SKU 821 Category