Ghete de fotbal J Adidas X 17.1 FG 839

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Ghetele adidas X 17.1 FG sunt pentru creatorul care caută viteză. Pentru cel care vrea să atingă și să mențină un ritm exploziv pe un gazon natural tare. Reconcepute pentru a obține o siluetă curată, aceste ghete sunt perfecte pentru creatorul care caută să dezlănțuie un nou nivel de viteză.

249,00 lei

Descriere

Partea superioară a modelului adidas X 17.1 FG este realizată dintr-o bucată Techfit care comprimă, nefiind necesară o purtare prelungită pentru ca ghetele să ia forma piciorului tău. Exteriorul speed skin a fost actualizat pentru un aspect neted și lucios. Tot pe partea superioară, aplicațiile NSG (Non-Stop-Grip) te ajută să obții o priză mai bună la minge în condiții de vreme frumoasă sau ploioasă.

Căptușeala interioară a călcâiului îți ține piciorul fixat în loc, oferindu-ți mai multă stabilitate atunci când schimbi brusc direcția de alergare. Talpa Sprinframe îți îmbunătățește accelerația, fiind foarte ușoară și concepută special pentru terenurile tari cu iarbă naturală.

Atenție: Pentru o potrivire perfectă, producătorul recomandă să comanzi o mărime cu o jumătate de număr mai mare pentru întreaga gamă adidas X.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Copii

Model

Suprafata Teren

Ghete de fotbal J Adidas X 17.1 FG 839