Ghete Fotbal Adidas Nemeziz 19.1 SG

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Adresate creatorilor, ghetele de fotbal adidas Nemeziz 19.1 SG sunt concepute special pentru a-ți pune în evidență driblingurile năucitoare pe teren. Cu o parte superioară inspirată de benzile kinesiologice folosite în diverse sporturi, acest model beneficiază de sistemul Torsion și o talpă care asigură schimbări de direcție fulgerătoare pe terenurile moi, ude, sau noroioase, cu gazon natural (SG).

529,00 lei

Descriere

Nemeziz nu este doar o gheată de fotbal. Este promisiunea că abilitățile tehnice sunt despre procentajul de reușite, nu like-uri. Concepute pentru a-ți evidenția driblingul radical, acest model este alegerea unor fotbaliști ca Roberto Firmino sau David Alaba.

Partea superioară cu material stretch a ghetelor de fotbal adidas Nemeziz 19.1 SG este împletită folosind diferite lățimi și tensiuni pentru a se potrivi perfect pe forma piciorului tău. Rezultatul este o parte superioară textilă care oferă o potrivire fixă pentru mai multă stabilitate și o primă atingere mai bună a mingii.

Talpa conține un branț care asigură flexibilitate în zona mediană la fiecare răsucire, iar configurația crampoanelor este gândită special pentru a sprijni accelerările explozive și schimbările de direcție rapide pe suprafețele moi și ude cu iarbă naturală.

Caracteristici

  • Parte superioară din material stretch textil
  • Tension Tape oferă un suport adaptiv și stabilizează piciorul în timpul schimbărilor bruște de direcție
  • Talpă care se flexeză cu fiecare întoarcere pentru o tracțiune perfectă pe terenurile ude, moi, sau noroiase cu iarbă naturală (SG)
  • Sistemul Torsion îmbunătățește suportul în zona mediană a piciorului în timpul mișcărilor rotaționale
  • Purtate de jucători celebri ca Roberto Firmino sau David Alaba

Informații suplimentare

Ghete pentru

Barbati

Model

Suprafata Teren

Ghete Fotbal Adidas Nemeziz 19.1 SG

SKU 4242 Categories ,