Ghete Fotbal Adidas X 16.1 FG W 2497

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Ghetele de fotbal adidas X 16.1 FG sunt create special pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești viteza pe terenurile tari cu gazon natural.

299,00 lei

Descriere

Creează haos și mărește intensitatea pe terenul de joc cu viteza incredibilă oferită de ghetele next-gen adidas X 16. Captează lumina reflectoarelor și fii actorul principal cu momente speciale de geniu, iar rezultatele se vor vedea pe tabela de marcaj.

Conceput pentru a-ți spori accelerația, modelul X 16.1 are partea superioară realizată dintr-o bucată Techfit care comprimă, în vreme ce fața este din piele premium. Această construcție face să nu fie necesară o purtare prelungită până ca ghetele să-ți vină perfect pe forma naturală a piciorului, îmbunătățind atingerea mingii.

Potrivire perfectă se datorază construcției tip șosetă, în timp ce căptușeala călcâiului se extinde spre gleznă pentru ca piciorul să-ți stea fix.

Talpa Sprintframe a ghetelor de fotbal adidas X 16.1 are crampoane poziționate special pentru a-ți crește accelerația și abilitățile de oprire subită și întoarcere rapidă pe suprafețele tari cu gazon natural.

Atenție: Pentru o potrivire ideală, producătorul ghetelor recomandă să comanzi o mărime cu o jumătate de număr mai mare pentru întreaga gamă adidas X.

Informații suplimentare

Model

Suprafata Teren

Ghete pentru

Femei

Ghete Fotbal Adidas X 16.1 FG W 2497

SKU 2497 Category