Ghete Fotbal copii Adidas Ace 17+ Pure Control FG 1398

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Modelul Ace 17+ Pure Control FG dispune de o talpă cu tehnologie Boost pentru a-ți îmbunătăți randamentul atunci când joci pe terenuri cu gazon natural tare.

350,00 lei

Golește

Descriere

Conceput pentru precizie, forță și stabilitate, modelul next gen ACE 17+ Purecontrol al adidas este purtat de jucători precum Paul Pogba, Dele Alli sau Mesut Ozil.

Partea superioară a ghetei este realizată cu un material Primeknit care se modelează pe conturul natural al piciorului tău, în vreme ce o peliculă foarte subțire Control Skin aflată deasupra materialului Primeknit ține afară apa și reziduurile.

Acum poți controla mingea în orice condiții de vreme datorită NSG (Non Stop Grip) — un strat subțire de puncte ieșite în relief aplicat pe partea superioară pentru ca tu să ții mingea lipită de picior. Sistemul de închidere fără șireturi (laceless) te face să simți mingea mai bine, îmbunătățind controlul.

În părțile laterale, modelul ACE 17+ Pure Control FG dispune de o cușcă TPU care oferă stabilitate, iar la interior un sistem structural de sprijin ancorează piciorul în loc, oferind o închidere solidă.

Reconcepută pentru o siguranță ridicată și compresie în jurul gleznei, șoseta Techfit Purecut creează o conexiune perfectă între piciorul tău și gheată.

Tehnologia Boost din talpă creaază un sistem de amortizare foarte delicat, îmbunătățind randamentul, eficacitatea și evoluția din teren.

Pentru un control al mingii fără egal și o stabilitate maximă la schimbarea direcției de alergare pe terenurile tari cu iarbă naturală, ghetele ACE 17+ dispun de o talpă ultra ușoară Sprintframe.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Copii

Model

Suprafata Teren

Ghete Fotbal copii Adidas Ace 17+ Pure Control FG 1398

SKU 1398 Category