Ghete de fotbal Adidas X 17.1 FG 1639

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Ghetele Adidas X 17.1 FG sunt regândite special pentru creatorul care caută să atingă nivelul următor de viteză. Acest model este actualizat pentru a-ți îmbunătăți accelerația pe terenurile tari cu iarbă naturală.

429,00 lei

Descriere

Reconcepute cu o siluetă nouă și curată, ghetele Adidas X 17.1 FG sunt perfecte pentru creatorul care vrea să dezlănțuie un nivel nou de viteză pe teren.

Partea superioară a modelului este confecționată dintr-o bucată Techfit care comprimă, astfel nefiind necesară o purtare prelungită ca ghetele să ia forma piciorului tău. Exteriorul speed skin a fost și el actualizat pentru a obține un aspect neted și lucios. Conținând inserații NSG (Non-Stop-Grip), partea superioară te ajută să obții o priză mai bună și consintentă la minge în condiții de vreme ploioasă sau uscată.

În momentele în care schimbi brusc direcția de alergare, căptușeala interioară a călcâiului modelului X îți ține piciorul bine fixat în loc, oferindu-ți o stabilitate ridicată. Talpa Sprinframe îți îmbunătățește accelerația, fiind foarte ușoară și perfect adapatată gazoanelor tari cu iarbă naturală.

Atenție: Pentru o potrivire perfectă, producătorul recomandă să comanzi o mărime cu o jumătate de număr mai mare pentru întreaga gamă Adidas X.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Barbati

Model

Suprafata Teren

Ghete de fotbal Adidas X 17.1 FG 1639

SKU 1639 Category