Ghete de fotbal Adidas Messi 16.1 FG 1614

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Ghetele de fotbal Adidas 16.1 FG 1614 poartă designul și semnătura marcă înregistrată Messi și au fost concepute pentru o performanță superioară pe terenurile tari cu iarbă naturală.

200,00 lei

Descriere

Accelerația lui supraomenească face ca jucătorii cei mai buni să pară normali. Agilitatea lui este fără egal și îi permite să domine chiar și cele mai bune echipe. Acum, singurul pe care Messi mai are să-l depășească este pe el însuși.

Concepute în colaborare cu numărul 10 al Barcelonei, ghetele de fotbal Adidas Messi 16.1 FG au ca scop atingerea performanței maxime în momentele cheie ale meciurilor pentru a asigura victoria pentru echipa lui.

Pentru un confort maxim, partea superioară a acestui model este făcută cu AgilityKnit, astfel ghetele se vor simți ca turnate încă de la prima purtare. Cu o potrivire personalizată și perfect adaptată formei naturale a piciorului tău, prima atingere a mingii va fi întotdeauna perfectă.

Limba MonoTongue oferă o închidere și un sprijin excelente pentru a-ți îmbunătăți agilitatea. Talpa foarte ușoară SprintFrame asigură o stabilitate optimă și aderență pe terenurile tari cu gazon natural.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Barbati

Model

Suprafata Teren

Ghete de fotbal Adidas Messi 16.1 FG 1614

SKU 1614 Category