Ghete Fotbal Copii Adidas Nemeziz Messi 19.1 FG

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Adresate creatorilor din teren, ghetele de fotbal pentru copii adidas Nemeziz Messi 19.1 FG sunt create special folosind o parte superioară inspirată de benzile kinesiologice din sport pentru a-ți evidenția driblingurile năucitoare pe terenurile tari cu gazon natural. 

339,00 lei

Descriere

adidas Nemeziz nu este doar o pereche de ghete noi. Este promisiunea că abilitățile tehnice și agilitatea sunt despre procentajul de reușite, nu despre eșecuri. Concepute pentru a-ți pune în evidență driblingul radical, acest model este purtat de Lionel Messi.

Partea superioară cu material stretch a ghetelor de fotbal pentru copii adidas Nemeziz 19.1 FG este împletită folosind bucăți de diferite lățimi și tensiuni pentru a se potrivi ideal pe forma piciorului tău. Rezultatul este o parte superioară textilă care oferă mai multă stabilitate și o primă atingere mai bună a mingii și permite o potrivire fixă.

Talpa conține un branț care la fiecare răsucire bruscă asigură flexibilitate în zona mediană. Configurația crampoanelor este gândită special pentru a sprijni accelerările explozive și schimbările de direcție rapide pe suprafețele tari cu iarbă naturală/gazon.

Caracteristici

  • Parte superioară concepută din material stretch textil
  • Sistem Tension Tape care creează un suport adaptiv, stabilizând piciorul în timpul schimbărilor bruște de direcție
  • Sistemul Torsion îmbunătățește suportul în zona mediană a piciorului în timpul mișcărilor rotaționale
  • Dispunere a crampoanelor pentru agilitate maximă pe suprafețe cu gazon tare
  • Culori specifice căpitanului Barcelonei, Lionel Messi

Informații suplimentare

Ghete pentru

Copii

Model

Suprafata Teren

Ghete Fotbal Copii Adidas Nemeziz Messi 19.1 FG