Ghete Fotbal Nike Tiempo Legend VI SG-PRO 1950

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Construite cu tehnologie Anti-Clog, ghetele de fotbal Nike Tiempo Legend VI SG-PRO te ajută să atingi nivelul maxim de performanță pe terenurile ude, alunecoase, moi și noroioase cu gazon natural.

979,00 lei 459,00 lei

  • 40
  • 40.5
  • 41
  • 42
Golește
 

Durata de livrare: 1-2 zile lucrătoare

Descriere

Pornește atacul

Purtate de fotbaliști precum Piqué, Boateng sau Pirlo, cea de-a 6-a iterație a modelului Tiempo Legend îi consolidează reputația de a oferi o potrivire fără egal, o primă atingere perfectă și tracțiune maximă pentru a porni o nouă eră pentru acest clasic modern.

Potrivire

Ghetele Tiempo Legend VI dispun de o nouă construcție cu limba integrată care asigură că aceasta nu va aluneca, oferind o potrivire consistentă.

Pentru mai mult sprijin și o închidere securizată, acest model de la Nike dispune de o cușcă internă cu microfibre în zona mediană a piciorului. Aceasta aduce partea superioară mai aproape de picior, oferind o potrivire mănușă care amplifică siguranța cu care conduci mingea.

Lucrând în tandem cu cușca din zona mediană, călcâiul turnat se potrivește perfect pe forma naturală a piciorului prevenind alunecarea ghetei. În același timp, materialul din microfibră din partea superioară a branțurilor elimină orice fel de mișcare în interiorul ghetei.

Atingere

Pentru un control instant al mingii, ghetele de fotbal Tiempo Legend VI SG PRO au exteriorul făcut din piele adaptivă K-Leather. Această piele este lipită în vid de cușca interioară pentru a oferi un efect matlasat, pentru o primă atingere superioară atunci când pasezi și primești mingea.

Datorită exteriorului din piele lipit în vid, se reduce retenția de apă, iar partea superioară a ghetelor rămâne moale și ușoară, în vreme ce tehnologia ACC (All Conditions Control) oferă un control optim al mingii atât în condiții ploioase, cât și de uscate.

Tracțiune

Datorită tehnologiei Anti Clog, ghetele Tiempo Legend VI te ajută să atingi o performanță superioară pe suprafețele ude, moi, noroioase și alunecoase cu iarbă naturală.

Prevenind acumularea noroiului care ar putea să te tragă în jos, talpa este realizată cu o tehnologie marcă înregistrată care elimină noroiul și îți oferă aderență indiferent de condițiile meteo, permițându-ți să te bucuri de joc pe întreg decursul anului.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Barbati

Model Nike

Suprafata Teren

Ghete Fotbal Nike Tiempo Legend VI SG-PRO 1950

SKU 1950 Category
Close Menu
×
×

Cart

Comandă telefonic