Ghete de fotbal Nike MagistaX Proximo II IC 853

Ghete de fotbal Nike MagistaX Proximo II IC

Ghete de fotbal Nike MagistaX Proximo II IC 853

249,00 lei

Ghetele de fotbal în sală Nike MagistaX Proximo II IC sunt concepute pentru cei care vor sa controleze ritmul jocului pe suprafețele indoor cu pardoseli din lemn tare.

  • 36.5
  • 37.5
  • 38
Golește
SKU: 853 Categorie:

Distribuie

Descriere

Potrivire

Modelul MagistaX Promixmo II este construit cu material Flyknit. Acesta a fost conceput special pentru a creea o senzație de șosetă și a elimina orice spațiu gol în jurul labei piciorului pentru o potrivire perfectă.

Inserate direct în lateralul și medianul părții superioare sunt cablurile Flywire. Acestea se întind de la găurile pentru șireturi până la talpă pentru o închidere securizată, în vreme ce construcția călcâiului stabilizează și protejează glezna.

Reconceput pentru a face legătura între picior și laba piciorului, gulerul Dynamic Fit se potrivește perfect pe contrul anatomic al gleznei tale. Construcția din tricot care se mulează asigură o retenție mai bună a formei. 

Prima atingere

Partea superioară din piele K-leather texturată creează o priză mai bună la minge, în vreme ce tehnologia ACC (All Conditions Control) asigură o primă atingere perfectă în condiții uscate sau umede.

Șireturile au fost mutate ușor către centrul ghetei pentru a creea o suprafață mai mare de contact atunci când lovești mingea. Construcția cu limbă integrată vine cu o căptușeală suplimentară pentru ca tu să controlezi mai bine mingea.

Tracțiune

Sistemul de amortizare din talpă este foarte ușor și conceput special pentru futsal. Talpa modelului MagistaX conține și tehnologie Lunarlon pentru a proteja încheieturile, în vreme ce un strat de cauciuc Nike Grind în zona degetului mare asigură durabilitate.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Copii

Model Nike

Suprafata Teren