Ghete Fotbal Nike Magista Obra 2 Elite FG 1944

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Parte a pachetului Fast AF, ghetele Nike Magista Obra II Elite FG sunt concepute special pentru cei care vor să controleze jocul pe suprafețele de joc tari cu iarbă naturală.

499,00 lei

 

Durata de livrare: 1-2 zile lucrătoare

Descriere

Oferind acea conexiune instantă de la gheată la creier, ghetele next generation Nike Magista Obra 2 Elite duc creativitatea la un nou nivel. Create pentru playmakerii inteligenți ca Eriksen sau Iniesta, acest model se adresează celor care văd pase pe care alții nu le văd și orchestrează atacurile pentru echipelor lor.

Potrivire

Partea superioară este realizată din materiale Kanga-lite și mesh care se mulează pe forma anatomică a piciorului tău pentru a simți mingea mai bine și a avea o potirvire perfectă, delicată și adaptivă a ghetei. Pentru a avea o închidere securizată, construcția hybrid a limbii stabilizează piciorul și amplifică senzația de potrivire fixă.

Atingere

Pentru o primă atingere curată, partea superioară din material Kanga-lite dispune de zone 3D pe părțile laterale și în zona mediană pentru un control mai bun al mingii. Inserații de material cu tehnologie ACC (All Conditions Controlled) sunt adăugate în partea superioară pentru a oferi o atingere mai bună atât în condiții meteo ploioase, cât și uscate.

Tracțiune

Mai ușor decât modelele precedente, talpa este realizată cu mai puțin Pebax în compoziția de nylon, fapt ce reduce greutatea tălpii de la 85g la doar 62g. Această reducție permite piciorului să fie mai aproape de gazon, însemnând că poți să ții mingea aproape de picior atunci când schimbi direcția de alergare.

Tiparul crampoanelor folosite pentru Magista a fost creat utilizând Fine Element Analysis (FEA) — o metodă computerizată care produce date pentru a crea o talpă ideală pentru tracțiune rotațională pe suprafețele de joc tari cu iarbă naturală.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Barbati

Model Nike

Suprafata Teren

Ghete Fotbal Nike Magista Obra 2 Elite FG 1944

SKU 1944 Category