Ghete Fotbal Nike Hypervenom Phatal III FG 1884

Ghete Fotbal Nike Hypervenom Phatal III FG 1884

399,00 lei

Ghetele Nike Hypervenom Phantom III FG  1884 sunt concepute cu o tehnologie revoluționară care îți va îmbunătăți performanța pe suprafețele tari cu gazon natural.

  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 45.5
Golește
SKU: 1884 Categorie:

Distribuie

Descriere

Intră în centru. Lovește mingea. Înscrie.

Create pentru cei care-și doresc să lovească mingea letal ca Lewandowski, Rashford sau Kane, ghetele de fotbal Nike Hypervenom Phantom III au au fost reconcepute pentru a asigura o închidere mai bună, agilitate sporită și mai multă putere.

Potrivire

Pentru prima dată în istoria Hypervenom, ghetele Phantom dispun de o parte superioară dintr-o bucată realizată din material Flyknit care integrează zone cu o respirabilitate ridicată, material stretch și sprijin. Neavând limbă, ghetele nu au nici cusături.

Pentru o închidere mai bună, cablurile Flywire înfășoară partea din centru, iar împreună cu șireturile asigură stabilitate în timpul mișcărilor laterale. Zona de călcâi îmbrățișează piciorul, în vreme ce șoseta conturată anatomic Nike Grip elimină mișcările în interiorul ghetei.

Gândit pentru o stabilitate sporită în timpul mișcărilor în lateral, gulerul Dynamic Fit dispune de o manșetă cu o construcție asimetrică reconcepută pentru a se mula pe forma naturală a gleznei.

Prima Atingere

Sistemul închidere cu șireturi asimetrice extinde zona de control asupra mingii, în vreme ce capsulele din spumă PORON din zona de lovire hyper-reactivă depind de intensitate. La viteze reduse, ele amortizează și asigură o primă atingere delicată a mingii, însă devin rigide atunci când lovești mingi rapide pentru a oferi o adevărată rampă de lansare pentru șuturi.

Pentru a îmbunătăți controlul mingii atât în condiții ude cât și uscate, partea superioară este realizată cu tehnologie ACC (All Conditions Control)

Aderență

Crampoanele Chevron facilitează ruperile de ritm și opririle rapide în vreme ce talpa capsulară a ghetelor ia forma piciorului și oferă tracțiune maximă

Informații suplimentare

Ghete pentru

Barbati

Model Nike

Suprafata Teren