Ghete de fotbal J Adidas X 17.1 FG 845

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Ghetele de fotbal adidas X 17.1 FG 845 sunt create pentru cei care își doresc să aibă un ritm exploziv pe suprafețele tari cu iarbă naturală. Reconcepute pentru a obține o siluetă curată, ghetele adidas X 17.1 FG sunt perfecte pentru creatorul care caută să dezlănțuie un nou nivel de viteză.

249,00 lei

Descriere

Partea superioară a acestui model este făcută dintr-o bucată Techfit care comprimă, astfel nefiind necesară o purtare prelungită pentru ca ghetele să ia forma piciorului tău. Exteriorul speed skin a fost actualizat pentru a da ghetei un aspect neted și lucios. Aplicațiile NSG (Non-Stop-Grip) oferă niveluri consistente de priză la minge în condiții de vreme frumoasă sau ploioasă.

Căptușeala interioară a călcâiului îți ține piciorul fix, oferindu-ți mai multă stabilitate atunci când schimbi direcția de alergare. Talpa Sprinframe este ușoară pentru a-ți îmbunătăți accelerația, fiind concepută special pentru a fi folosită pe terenuri naturale tari.

Atenție: Pentru o potrivire perfectă, producătorul recomandă să comanzi o mărime cu o jumătate de număr mai mare pentru întreaga gamă adidas X.

Informații suplimentare

Model

Suprafata Teren

Ghete de fotbal J Adidas X 17.1 FG 845

SKU 845 Category