Ghete fotbal copii Puma evoPOWER Vigor 1 Graphic FG 1328

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Create pentru a-ți spori puterea și precizia, ghetele de fotbal pentru copii, Puma evoPOWER Vigor 1 Graphic FG, sunt gândite pentru a-ți îmbunătăți aderența și stabilitatea pe terenurile tari cu iarbă naturală.

290,00 lei

  • 35.5
  • 36
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 38.5
Golește

Descriere

Modelul evoPOWER Vigor este ideal pentru copii tehnici care își doresc un control superior atunci când lovesc mingea.

Ghetele au o parte superioară AdapLite stretch care se îndoaie odată cu piciorul, oferind un sprijin mai bun și mai multă putere. Noul design AccuFoam dispune de puncte din spumă pentru a netezi suprafețele neregulate ale piciorului, îmbunătățind precizia la contactul cu mingea.

Pentru a îmbunătăți controlul mingii și precizia în condiții uscate, partea superioară dispune de o tehnologie GripTex, în vreme ce șoseta stretch mărește confortul și oferă o senzație de mers desculț.

Concepute pentru a-ți oferi un sprijin superior, talpa acestui model este rezultatul studiilor de laborator care au analizat cum forța călătorește prin corp și mecanica piciorului atunci când lovește mingea.

Având o talpă ce conține atât crampoane lamelare cât și conice, ghetele de fotbal pentru copii, Puma evoPOWER Vigor 1 Graphic, oferă o stabilitate mai bună piciorului de sprijin, permițându-ți să lovești mingea cu o putere mai mare.

Ca rezultat, crapoane conice și lamelare sunt plasate strategic pentru a te asigura că poți lovi mai tare fiecare minge, dar și să ai o stabilitate ridicată pe terenurile tari cu iarbă naturală.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Copii

Model Puma

Suprafata Teren

Ghete fotbal copii Puma evoPOWER Vigor 1 Graphic FG 1328

SKU 1328 Category