Ghete Fotbal Copii Adidas X 19+ FG

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Create pentru a-ți pune în evidență ritmul exploziv pe teren, ghetele de fotbal adidas X 19+ FG sunt alegerea unor fotbaliști celebri precum Son Heung-Min sau Jamie Vardy. Modelul se adresează fotbaliștilor care știu că viteza poate străpunge orice apărare. 

339,00 lei

Golește

Descriere

Concepute pentru a reduce greutatea și a oferi o simțire ușoară la atingerea mingii, modelul X 19+ oferă o nouă parte superioară X-layskin care îmbină materialul knit cu o cușcă interioară stabilizantă pentru un nou look semitransparent.

Închiderea fără șireturi (laceless) oferă o stabilitate superioară în zona mediană a piciorului pentru sprinturi explozive, dar asigură și un contact mai pur cu mingea.

Șoseta low-cut Clawcollar este concepută pentru a-ți stabiliza piciorul în gheată, iar călcâiul turnat 3D îți oferă o potrivire sigură.

Talpa Sprintframe foarte ușoară a modelului X dispune de crampoane sub formă de săgeată în partea din față, spre degete, în vreme ce partea dinspre călcâi are crampoane rotunde pentru o perforare rapidă a suprafețelor tari cu iarbă naturală.

Caracteristici

  • Construcție fără șireturi care stabilizează partea mediană a piciorului permițând un contact mai pur cu mingea și sprinturi expozive
  • Șosetă low-cut Clawcollar îți fixează piciorul în ghete și oferă o stabilitate superioară
  • Parte superioară X-layskin care îmbină materialul knit cu o cușcă internă stabilizantă pentru o atingere mai bună a mingii și un nou look semintransparent
  • Călcâi 3D turnat care oferă o potrivire sigură, dar și zone căptușite pentru a permite mișcări optime ale gleznelor
  • Talpă specială pentru suprafețele tari cu gazon (FG)
  • Purtate de profesioniști ca Jamier Vardy sau Son Heung-Min

Atenție: Pentru o potrivire perfectă, producătorul recomandă să comanzi o mărime cu o jumătate de număr mai mare pentru întreaga gamă adidas X.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Copii

Model

Suprafata Teren

Ghete Fotbal Copii Adidas X 19+ FG

SKU 4250 Category