Ghete fotbal copii Adidas X 17+ FG 1337

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Ghetele de fotbal adidas X 17+ FG, parte a pachetului Ocean Storm, sunt create special pentru a rupe ritmul pe terenurile tari cu iarbă naturală.

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Descriere

Reconcepute pentru a crea o siluetă curată, ghetele adidas X 17+ FG sunt perfecte pentru creatorul care caută un nou nivel de viteză pe teren.

Partea superioară a acestor ghete este făcută dintr-o bucată Techfit care comprimă, astfel nefiind necesară o purtare prelungită pentru ca ghetele să ia forma piciorului tău. Exteriorul speed skin a fost și el actualizat pentru a da ghetelor un aspect neted și lucios. Aplicațiile NSG (Non-Stop-Grip) oferă niveluri consistente de priză la minge atât în condiții de vreme frumoasă, cât și sau ploioasă.

Căptușeala interioară a călcâiului îți ține piciorul fix, oferindu-ți mai multă stabilitate și siguranță atunci când schimbi direcția de alergare. Talpa Sprinframe este ușoară, fiind concepută special pentru a-ți îmbunătăți accelerația pe terenuri naturale tari.

Atenție: Pentru o potrivire perfectă, producătorul recomandă să comanzi o mărime cu o jumătate de număr mai mare pentru întreaga gamă adidas X.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Copii

Model

Suprafata Teren

Ghete fotbal copii Adidas X 17+ FG 1337

SKU 1337 Category