Ghete Fotbal Adidas X 17.1 FG 2257

Ghete Fotbal Adidas X 17.1 FG 2257

419,00 lei

Ghetele de fotbal adidas X 17.1 FG au fost concepute special pentru creatorul care vrea mai multă viteză. Pentru cel care vrea să atingă și să susțină un ritm exploziv pe terenurile tari cu gazon natural. 

  • 40
  • 41 1/3
  • 42
  • 42 2/3
  • 43 1/3
Golește
SKU: 2257 Categorie:

Distribuie

Descriere

Partea superioară exterioară a modelului adidas X 17.1 FG este realizată dintr-un material Techfit care comprimă, astfel nefiind necesară o purtare îndelungată până ca ghetele să ia forma piciorului tău. Exteriorul speed skin a fost reconceput pentru obține un aspect neted și lucios. Tot pe partea superioară, aplicațiile de material NSG (Non-Stop-Grip) te ajută să ai o priză mai bună la minge în condiții de vreme frumoasă sau ploioasă.

Căptușeala interioară a călcâiului ajută în a-ți ține piciorul fix și oferă mai multă stabilitate în momentele de schimbare bruscă a direcției de alergare. Talpa Sprintframe îți îmbunătățește accelerația, fiind foarte ușoară și creată special pentru terenurile tari cu iarbă naturală.

Atenție: Pentru  ca ghetele să ți se potrivească perfect, producătorul recomandă să comanzi o mărime cu o jumătate de număr mai mare pentru întreaga gamă adidas X.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Barbati

Model

Suprafata Teren