Ghete Fotbal Adidas X 17.1 FG 2257

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Ghetele de fotbal adidas X 17.1 FG au fost concepute special pentru creatorul care vrea mai multă viteză. Pentru cel care vrea să atingă și să susțină un ritm exploziv pe terenurile tari cu gazon natural. 

419,00 lei

Descriere

Partea superioară exterioară a modelului adidas X 17.1 FG este realizată dintr-un material Techfit care comprimă, astfel nefiind necesară o purtare îndelungată până ca ghetele să ia forma piciorului tău. Exteriorul speed skin a fost reconceput pentru obține un aspect neted și lucios. Tot pe partea superioară, aplicațiile de material NSG (Non-Stop-Grip) te ajută să ai o priză mai bună la minge în condiții de vreme frumoasă sau ploioasă.

Căptușeala interioară a călcâiului ajută în a-ți ține piciorul fix și oferă mai multă stabilitate în momentele de schimbare bruscă a direcției de alergare. Talpa Sprintframe îți îmbunătățește accelerația, fiind foarte ușoară și creată special pentru terenurile tari cu iarbă naturală.

Atenție: Pentru  ca ghetele să ți se potrivească perfect, producătorul recomandă să comanzi o mărime cu o jumătate de număr mai mare pentru întreaga gamă adidas X.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Barbati

Model

Suprafata Teren

Ghete Fotbal Adidas X 17.1 FG 2257

SKU 2257 Category