Ghete de fotbal PUMA evoSPEED SL II FG Tricks 520

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Create pentru jucătorii care au viteza ca punct forte, ghetele de fotbal Puma evoSPEED SL II FG au o față și o talpă foarte ușoare pentru a-ți crește accelerația pe terenurile tari.

299,00 lei

Descriere

Concepute pentru a oferi o atingere îmbunătățită și având o greutate scăzută, ghetele de generație următoare Puma evoSPEED SL II FG au o parte superioară din material textil foarte subțire. În același timp, structura îmbunătățită SPEEDFRAME tăiată cu laserul are un model care oferă un sprijin îmbunătățit piciorului.

Talpa ghetelor evoSPEED SL II este confecționată din nailon cu densitate dublă și dispune de “ghimpi” ridicați SPEEDTRACK pentru mai multă stabilitate torsională, permițându-ți să ai mai multă putere atunci când lovești mingea sau sprintezi de pe loc.

Creată special pentru terenurile tari cu iarbă naturală, talpa acestor ghete dispune de o combinație de crampoane conice și lamelare pentru a oferi mai multă aderență și tracțiune.

ATENȚIE: Ghetele de fotbal Puma evoSPEED SL nu sunt pentru antrenamente, ci pentru meciuri. Pentru cele mai bune momente ale tale. Pot fi folosite doar pe iarbă naturală și vreme bună. Având o construcție ușoară, aceste ghete sunt pentru viteză, nu anduranță, însă momentele pe care le creează ți le vei aminti mereu.

Informații suplimentare

Model Puma

Suprafata Teren

Ghete de fotbal PUMA evoSPEED SL II FG Tricks 520

SKU 520 Category