Ghete Fotbal Copii Adidas Messi 16+ PUREAGILITY FG

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Parte din pachetul Red Limit, ghetele de fotbal pentru copii Messi 16+ Pureagility FG/AG poartă logo-u și design-ul căpitanului Barcelonei, oferind o performanță maximă pe suprafețele tari cu iarbă naturală și artificiale.

339,00 lei

Golește

Descriere

Accelerația lui supraomenească o sfidează pe a celorlalți fotbaliști. Agilitate lui de neegalată domină cele mai bune echipe. Acum, singurul pe care Messi îl mai poate depăși este pe el însuși. Create în colaborare cu numărul 10 al Barcelonei, modelul Messi 16+ este făcut pentru a oferi acel moment care poate schimba cursul unui meci.

Pentru un confort maxim, partea superioară a ghetelor este realizată din material AgilityKnit. Astfel, ghetele se vor simți perfect încă de la prima purtare, luând forma naturală a piciorului tău. Stratul protector care vine peste șireturi oferă o suprafață mai mare de contact pentru a-ți îmbunătăți pasele, șuturile și controlul mingii.

Sistemul de șireturi Purecut Internal complementează căptușeala PureAgility din zona călcâiului pentru a oferi a-ți oferi mai mult suport atunci când ai nevoie, permițându-ți să schimbi direcția cu o agilitate maximă.

Talpa ușoară Sprintframe are crampoanele marcă înregistrată Messi pentru o stabilitate excelentă pe suprafețele naturale tari și artificiale FG/AG.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Copii

Model

Suprafata Teren

Ghete Fotbal Copii Adidas Messi 16+ PUREAGILITY FG

SKU 4260 Category