Ghete de fotbal Puma evoSPEED SL II FG 493

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Create pentru jucătorii care se bazează pe viteză, ghetele de fotbal Puma evoSPEED SL II FG au o față și o talpă foarte ușoare pentru a-ți crește accelerația pe terenurile tari.

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Descriere

Concepute pentru a oferi o atingere îmbunătățită și având o greutate scăzută, ghetele de generație următoare Puma evoSPEED SL II FG au o parte superioară din material textil foarte subțire. Totodată, noua structură SPEEDFRAME tăiată cu laserul are un model care oferă un sprijin îmbunătățit piciorului în timpul efectuării de întoarceri bruște.

Talpa ghetelor evoSPEED SL II este confecționată din nailon cu densitate dublă și dispune de “ghimpi” ridicați SPEEDTRACK pentru mai multă stabilitate torsională, permițându-ți să ai mai multă putere atunci când lovești mingea sau sprintezi de pe loc pentru a scăpa de adversari.

Creată special pentru terenurile tari cu iarbă naturală, talpa acestor ghete dispune de o combinație de crampoane conice și lamelare pentru a oferi mai multă aderență și tracțiune.

ATENȚIE: Ghetele de fotbal Puma evoSPEED SL nu sunt pentru antrenamente, ci pentru meciuri. Pentru cele mai bune momente ale tale. Pot fi folosite doar pe iarbă naturală și vreme bună. Având o construcție ușoară, aceste ghete sunt pentru viteză, nu anduranță, însă momentele pe care le creează ți le vei aminti mereu.

Informații suplimentare

Model Puma

Suprafata Teren

Ghete de fotbal Puma evoSPEED SL II FG 493

SKU 493 Category