Ghete de fotbal PUMA evoSPEED 1.4 FG 507

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ghetele de fotbal Puma evoSPEED 1.4 FG dispun de o parte superioară moale și subțire, în vreme ce talpa este concepută pentru a oferi viteză pe orice suprafață de teren tare.

260,00 lei

Descriere

Pentru a oferi confort și o atingere mai bună a mingii, partea superioară a ghetelor Puma evoSPEED 1.4 constă într-un material din microfibră moale și subțire, iar sistemul SPEEDFRAME lucrează în sincron cu șireturile pentru a ține piciorul fixat în loc.

Aceste ghete folosesc tehnologia GRIPTEX în partea din față pentru a oferi o aderență de încredere în orice condiții. Tehnologia constă într-un imprimeu transparent 3D care te asigura că atingerea mingii este întotdeauna consistentă.

Talpa ghetelor Puma evoSPEED 1.4 FG este creată anatomic pentru a fi ușoară și dispune de o șiră PEBAX SPEEDTRACK care sporește reactivitatea și stabilitatea torsională a piciorului atunci când sprintezi sau lovești mingea. Ștaiful extern asigură o stabilitate ridicată și amortizare în zona călcâiului pentru o potrivire confortabilă.

Sistemul Duoflex lucrează împreună cu crampoanele conice de pe talpă pentru a oferi o pătrundere instantă și aderență pe orice suprafață de teren tare.

Informații suplimentare

Model Puma

Suprafata Teren

Ghete de fotbal PUMA evoSPEED 1.4 FG 507

SKU 507 Category