Selected:

Ghete de fotbal PUMA evoPOWER 1 FG EVO1212

499,00 lei 239,00 lei

Ghete de fotbal PUMA evoPOWER 1 FG EVO1212

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Purtate de jucătorii care vor putere și precizie, ghetele de fotbal Puma evoPOWER 1 FG sunt concepute special pentru a îmbunătăți randamentul în pozițiile ofensive.

499,00 lei 239,00 lei

  • 40
  • 45
Golește

Descriere

Create pentru o putere mai mare a loviturii și o acuratețe ridicată, ghetele au o parte superioară AdapLite care constă într-o microfibră stretch, iar căptușeala AccuFoam oferă confort și control în zonele de lovire a mingii.

Fiind subțire, AdapLite îi permite piciorului să se simtă liber, oferindu-i o atingere superioară și o simțire incredibilă a mingii. Profilul jos al modelului Puma evoPOWER 1 FG ajută piciorul să rămână mai aproape de gazon și minge, în vreme ce talpa ușoară Pebax are crampoane conice și lamelare pentru o aderență mai bună și un confort superior.

Noile ghete de fotbal evoPOWER permit piciorului să se îndoaie în spate înainte de lovire, însă materialul nou folosit la construcție nu permite extensii transversale, fiind elastic pe longitudine și rigid transversal.

Partea superioară a ghetelor are o grosime de 1mm, iar tehnologia Gradual Flex care sprijină arcul piciorului îi permite acestuia să se îndoaie fără a se răsuci în lateral, oferind stabilitate și un sprijin perfect.

Informații suplimentare

Suprafata Teren

Model Puma

Ghete de fotbal PUMA evoPOWER 1 FG EVO1212

SKU 212 Category
Close Menu
×

Cart