Ghete de fotbal PUMA evoPOWER 1.3 FG EVO206

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Create pentru a-ți crește puterea și precizia pe teren, ghetele Puma evoPOWER 1.3 FG au o talpă nouă, reconcepută pentru a îmbunătăți aderența și stabilitatea pe terenurile naturale tari.

209,00 lei

Golește

Descriere

Ghetele au o parte superioară AdapLite stretch care se îndoaie odată cu piciorul pentru un sprijin mai bun.

Pentru a îmbunătăți controlul mingii și acuratețea în condiții umede și uscate, partea superioară dispune de o tehnologie GripTex, în vreme ce căptușeala AccuFoam de sub a fost regândită pentru a oferi o suprafață de lovire mai netedă și o precizie mai bună.

Funcționând ca o coloană pentru a-ți crește randamentul, GSF (Gradual Stability Frame) este conceput de Puma pentru a permite tălpii ușoare anatomice Pebax să se îndoaie în armonie cu piciorul și partea superioară din microfibră care se întinde unidirecțional.

Având o talpă ce conține atât crampoane lamelare cât și conice, ghetele de fotbal Puma evoPOWER 1.4 oferă o stabilitate mai bună piciorului de sprijin, permițându-ți să lovești mingea cu o putere mai mare. Totodată, acest model îmbunătățește aderența și controlul pe suprafețele tari cu iarbă naturală.

Informații suplimentare

Suprafata Teren

Model Puma

Ghete de fotbal PUMA evoPOWER 1.3 FG EVO206

SKU 206 Category