Ghete de fotbal J Adidas Ace 17.1 FG 831

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Parte din pachetul Ocean Storm, noile ghete de fotbal adidas ACE 17.1 FG îți vor îmbunătăți jocul datorită părții superioare Primeknit, în vreme ce talpa Sprintrame cu crampoane TPU sporește aderența și tracțiunea pe terenurile tari cu gazon natural.

699,00 lei 259,00 lei

  • 36
Golește

Descriere

Ghetele adidas ACE 17.1 sunt gândite pentru cei care-și doresc o primă atingere next level. Conținând material Primeknit, ghetele au vârful reconceput pentru a asigura o potrivire fixă în jurul degetelor, iar șoseta Purecontrol oferă o compresie care îmbunătățește stabilitatea.

Pe partea superioară din material Primeknit este aplicat un strat de NSG (Non-Stop-Grip) special conceput pentru a obține niveluri ridicate de priză la minge în orice condiții de vreme.

Pentru mai multă stabilitate și un sprijin ridicat, ghetele Adidas ACE 17.1 au o construcție Techfit în zona de mijloc și către câlcâi pentru a ține piciorul fix, în vreme ce un branț turnat ameliorează atât confortul cât și amortizarea.

Tracțiunea superioară pe terenurile naturale tari se datorează tălpii foarte ușoare Sprintframe care dispune de crampoane TPU pentru a asigura un control sporit în regim de viteză și mai multă stabilitate.

Informații suplimentare

Model

Suprafata Teren

Ghete de fotbal J Adidas Ace 17.1 FG 831

SKU 831 Category
Close Menu
×
×

Cart

Comandă telefonic