Ghete de fotbal Adidas X 16.1 FG X166

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Incluse în pachetul Blue Blast, ghetele de fotbal adidas X 16.1 FG X166 dispun de o parte superioară Techfit care este concepută special pentru a-ți crește viteza pe un teren tare cu iarbă naturală.

389,00 lei

Golește

Descriere

Mărește intensitatea și creează haos pe gazon cu viteza supersonică oferită de ghetele next-generation adidas X 16. Fii cel care schimbă jocul și captează lumina reflectoarelor cu momente individuale de măreție. Nu vor crede ceea ce văd, dar vor trebui să creadă tabela de marcaj.

Create pentru a-ți crește accelerația, ghetele X 16.1 au o parte superioară dinamică dintr-o bucată Techfit care comprimă. Acest lucru face să nu fie necesară o purtare prelungită pentru ca ghetele să se potrivească perfect pe forma naturală a piciorului tău, oferindu-ți o atingere superbă a mingii.

Construcția tip șosetă oferă o potrivire perfectă, în timp ce căptușeala călcâiului se extinde înspre gleznă pentru a face ca piciorul să stea fix.

Ghetele de fotbal adidas X 16.1 FG X166 au o talpă Sprintframe cu crampoane poziționate strategic pentru a-ți crește accelerația și îmbunătăți abilitatea de oprire pe suprafețele tari cu iarbă naturală.

Atenție: Pentru o potrivire perfectă, producătorul recomandă să comanzi o mărime cu o jumătate de număr mai mare pentru întreaga gamă adidas X.

Informații suplimentare

Model

Suprafata Teren

Ghete de fotbal Adidas X 16.1 FG X166

SKU 166 Category