Selected:

Ghete de fotbal Adidas Messi 16.1 FG 948

699,00 lei 299,00 lei

Ghete de fotbal Adidas Messi 16.1 FG 948

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Ghetele de fotbal adidas Messi 16.1 FG poartă semnătura și designul marcă înregistrată Messi, oferind o performanță sporită pe suprafețele tari cu gazon natural.

699,00 lei 299,00 lei

  • 40
  • 40 1/3
  • 42
Golește

Descriere

Accelerația lui superumană o depășește pe a celor mai buni jucători. Agilitatea lui fără de egal domină cele mai bune echipe. Singurul pe care Messi trebuie să-l mai depășească este pe el însuși. Concepute ca design în colaborare cu numărul 10 al Barcelonei, ghetele adidas Messi 16.1 FG sunt făcute pentru a oferi fobalistului acel moment care schimbă jocul și securizeaza victoria pentru echipa lui.

Pentru un confort ridicat, partea superioară este realizată cu tehnologie Agiltyknit, ceea ce face ca să nu fie nevoie de un timp de purtare îndelungat pentru ca gheată să se potrivească ideal pe forma naturală a piciorului tău. Această potrivire personalizată te asigură că prima atingere a mingii este întotdeauna perfectă.

Limba Monotongue oferă o securizare și un suport excelente ale piciorului pentru a-ți spori agilitatea, în vreme ce talpa Sprintframe ultra-ușoară îți dă stabilitate optimă și aderență pe suprafețele tari cu gazon natural.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Barbati

Model

Suprafata Teren

Ghete de fotbal Adidas Messi 16.1 FG 948

SKU 948 Category
Close Menu
×

Cart