Selected:

Ghete de fotbal Adidas Adidas X 16.1 FG X156

789,00 lei 389,00 lei

Ghete de fotbal Adidas Adidas X 16.1 FG X156

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Cu o parte superioară foarte ușoară din piele premium, ghetele de fotbal adidas X 16.1 FG sunt concepute special pentru a-ți crește viteza pe terenurile tari cu iarbă naturală.

789,00 lei 389,00 lei

  • 41 1/3
Golește

Descriere

Mărește intensitatea și creează haos pe teren cu viteza supersonică oferită de ghetele next-generation adidas X 16. Fii actorul principal și captează lumina reflectoarelor cu momente individuale de geniu. Nu vor crede ceea ce văd, dar vor trebui să creadă tabela de marcaj.

Creat pentru a-ți crește accelerația, modelul X 16.1 are o parte superioară dintr-o bucată Techfit care comprimă și față din piele premium. Acest lucru face să nu fie necesară o purtare prelungită pentru ca ghetele să se potrivească perfect pe forma naturală a piciorului tău, oferindu-ți o atingere superbă a mingii.

Construcția tip șosetă oferă o potrivire perfectă, în timp ce căptușeala călcâiului este extinsă înspre gleznă pentru a face ca piciorul să stea fix.

Ghetele de fotbal adidas X 16.1 au o talpă Sprintframe cu crampoane poziționate strategic pentru a-ți crește accelerația și îmbunătăți abilitatea de oprire pe suprafețele tari cu gazon natural.

Atenție: Pentru o potrivire perfectă, producătorul recomandă să comanzi o mărime cu o jumătate de număr mai mare pentru întreaga gamă adidas X.

Informații suplimentare

Model

Suprafata Teren

Ghete de fotbal Adidas Adidas X 16.1 FG X156

SKU 156 Category
Close Menu
×

Cart