Ghete de fotbal Adidas Ace 17.1 SG 1712

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Îmblânzește mingea cu modelul Adidas ACE 17.1 Leather SG — conceput cu piele premium de cangur și având o talpă Sprinframe cu crampoane mixte care asigură tracțiunea și stabilitatea pe terenurile naturale moi, ude sau noroioase.

359,00 lei

Golește

Descriere

Ghetele Adidas ACE 17.1 Leather SG sunt concepute pentru cei care-și doresc o primă atingere superioară. Cu un vârf realizat din piele premium K-leather, modelul nu are cusături pentru a asigura un control ideal al mingii, dar și un confort sporit.

Pe partea superioară Primeknit a ghetelor este aplicat un strat subțire NSG (Non Stop GRIP), special gândit pentru a obține niveluri consistente de priză la minge în orice condiții, uscate sau ploiase.

Pentru un sprijin ridicat și mai multă stabilitate, modelul Adidas ACE 17.1 are zona din mijloc realizată cu tehnologie Techfit, dar și către câlcâi, pentru a ține piciorul fix, în vreme ce un branț turnat asigură un confort ridicat, amortizând șocurile.

Tracțiunea superioară pe terenurile moi, ude sau noroioase cu iarbă naturală se datorează tălpii Sprintframe. Aceasta este foarte ușoară și dispune de un mix de crampoane TPU și conice pentru a asigura un control mai bun al mingii în regim de viteză, dar și mai multă stabilitate.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Barbati

Model

Suprafata Teren

Ghete de fotbal Adidas Ace 17.1 SG 1712

SKU 1712 Category