Ghete de fotbal Adidas Ace 17.1 FG 1603

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Ghetele de fotbal Adidas 17.1 FG fac parte din pachetul Pyro Storm. Acest model dispune de o parte superioară Primeknit, în vreme ce talpa Sprintframe cu crampoane TPU asigură o stabilitate mai bună și o tracțiune ridicată pe terenurile tari cu iarbă naturală (gazon).

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Descriere

Obține instant un control mai bun al mingii și o primă atingere de o calitate superioară cu modelul adidas ACE 17.1 Primeknit FG. Concepute cu material Primeknit, ghetele au partea din față compartimentată pentru a sigura o potrivire fixă în jurul degetului mare. Șoseta Purecontrol asigură compresia, oferind o stabilitate ridicată.

Pe partea superioară realizată din material Primeknit este aplicat un strat subțire NSG (Non Stop Grip) pentru ca tu să obții niveluri consistente de priză la minge în orice condiții de vreme.

Pentru o stabilitate sporită și mai mult sprijin atunci când calci, modelul ACE 17.1 are o construcție Techfit în zona de mijloc și călcâi. Datorită acestei inovații, piciorul este ancorat în loc, iar branțul turnat al ghetelor asigură amortizarea șocurilor și confortul.

Tracțiunea superioară pe terenurile tari cu gazon natural este obținută cu ajutorul tălpii foarte ușoare Sprintframe. Aceasta dispune de crampoane TPU pentru a oferi un control mai bun al mingii în regim de viteză, dar și mai multă stabiliate.

Informații suplimentare

Ghete pentru

Barbati

Model

Suprafata Teren

Ghete de fotbal Adidas Ace 17.1 FG 1603

SKU 1603 Category