Selected:

Ghete de fotbal Adidas Ace 16.1 SG 748

699,00 lei 269,00 lei

Ghete de fotbal Adidas Ace 16.1 SG 748

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Create pentru fotbaliștii care conduc jocul, noile ghete adidas ACE 16.1 SG au o parte superioară concepută special pentru a-ți îmbunătăți controlul atunci când evoluezi pe un gazon natural moale și ud.

699,00 lei 269,00 lei

  • 41 1/3
Golește

Descriere

Construite cu o atenție la detaliu extraordinară, noile ghete de fotbal adidas ACE îți îmbunătățesc abilitățile creative și controlul mingii, permițându-ți să dictezi ritmul jocului cu ușurință. Este momentul să controlezi totul și să te impui în fața tururor.

Modelul ACE 16.1 are o parte superioară CTRL/WEB construită din trei straturi pentru ca tu să te bucuri ai o atingere mai delicată a mingii și mai mult control. În același timp, elementele NSG (Non-Stop-Grip) aplicate oferă niveluri ridicate de priză la minge în orice condiții de vreme.

Pentru ca tu să atingi niveluri superioare de stabilitate, construcția CTRL/FIT a călcâiului ghetelor de fotbal asigură o potrivire fixă, eliminând orice mișcare a călcâiului atunci când schimbi direcția de alergare.

Talpa inovatoare Sprintframe este ușoară și cu crampoane Ground/CTRL 2.0 care asigură aderența perfectă și controlul superior pe un teren moale cu iarbă naturală.

Informații suplimentare

Model

Suprafata Teren

Ghete de fotbal Adidas Ace 16.1 SG 748

SKU 748 Category
Close Menu
×

Cart