HOT  Ultimele Produse/Nike Tiempo Legend, Predator 18.1, Adidas X 17

Comenzi Telefonice : +40 725 769 375 / Email: contact@13ghete.ro

Cart

Ghete de fotbal Adidas Ace 16.1 FG X182

Ghete de fotbal Adidas Ace 16.1 FG

Ghete de fotbal Adidas Ace 16.1 FG X182

269,00 lei

Create pentru fotbaliștii care conduc jocul, noile ghete adidas ACE 16.1 FG/AG au o parte superioară concepută special pentru a-ți îmbunătăți controlul pe terenuri tari cu gazon natural sau sintetic.

  • 40 2/3
Golește
SKU: 182 Categorie:

Share this product

Descriere

Construite cu o atenție la detaliu remarcabilă, noile ghete de fotbal adidas ACE îți îmbunătățesc abilitățile creative și controlul mingii, ajutându-te să dictezi ritmul jocului cu ușurință. Este timpul să controlezi totul și să-i conduci pe toți.

Oferindu-ți mai mult control, modelul ACE 16.1 are o parte superioară CTRL/WEB construită din trei straturi pentru o atingere mai delicată a mingii. În același timp, aplicațiile de NSG (Non-Stop-Grip) oferă niveluri consistente de priză la minge în orice condiții de vreme.

Pentru a atinge niveluri superioare de stabilitate, construcția călcâiului ghetelor de fotbal este CTRL/FIT și asigură o potrivire fixă, eliminând orice mișcare a călcâiului atunci când schimbi direcția.

Talpa inovatoare și ușoară Sprintframe cu crampoane Ground/CTRL 2.0 asigură aderența perfectă și controlul superior pe terenurile tari cu iarbă naturală sau sintetică.

Informații suplimentare

Model

Suprafata Teren