Ghete de fotbal Adidas Ace 16.1 FG ACE173

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Transport gratuit

Concepute pentru cei care conduc jocul, noile ghete de fotbal adidas ACE 16.1 au o parte superioară din piele premium pentru a-ți îmbunătăți controlul pe terenurile naturale tari sau artificiale.

249,00 lei

Golește

Descriere

Construit cu o atenție la detaliu remarcabilă, noul model de ghete adidas ACE continuă să-ți îmbunătățească abilitatea creativă și controlul mingii, permițându-ți să dictezi ritmul jocului cu ușurință. Este timpul să controlezi totul și să-i conduci pe toți.

Pentru o atingere mai delicată a mingii, ghetele de fotbal adidas ACE 16.1 FG au o parte superioară din piele premium (K-leather) care nu este numai foarte ușoară, dar se și potrivește pe forma piciorului tău, oferindu-ți o potrivire personalizată.

Construcția călcâiului ghetelor este CTRL/FIT și asigură o potrivire fixă, eliminând orice mișcare a călcâiului atunci când schimbi direcția, ajutându-te să atingi niveluri superioare de stabilitate.

Aderența perfectă și controlul superior pe terenurile natural tari și sintetice sunt asigurate de o talpă inovatoare și ușoară Sprintframe cu crampoane Ground/CTRL 2.0.

Informații suplimentare

Model

Suprafata Teren

Ghete de fotbal Adidas Ace 16.1 FG ACE173

SKU 173 Category